EO - diensten EO - diensten - mobile EO - diensten - mobile
DIENSTEN
Samen op weg naar een duurzaam digitale transitie

Het Europe Office is specifiek ingericht om (overheids)organisaties volledig te ontzorgen. Wij bieden een scala aan producten en diensten die organisaties helpen om proactief en tijdig te anticiperen op aanstaande veranderingen en nieuwe Europese wet- en regelgeving. Ons doel is om organisaties niet alleen te begeleiden in het navigeren door het complexe Europese landschap, maar ook om hen in staat te stellen om optimaal te profiteren van de kansen die deze veranderingen bieden.

1. CONSULTANCY

In de dynamische wereld van digitalisering en duurzaamheid is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn en de juiste stappen te zetten. Bij Europe Office begrijpen we de uitdagingen en kansen van deze twin transition. We combineren onze uitgebreide kennis met praktische tools en diensten om jou optimaal te ondersteunen. Of je nu dieper inzicht wilt in de Europese ontwikkelingen of hulp zoekt bij het aanvragen van subsidies, wij zijn jouw partner.

Onze consultancy producten

beleidsverkenning

Grondige analyse van actuele ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en duurzaamheid op maat gemaakt voor jouw organisatie

impact- & readiness assessment

Gedetailleerde assessments om je organisatie klaar te stomen voor toekomstige veranderingen en je inzicht te bieden in de te nemen stappen vooruit.

strategische roadmap

Een heldere leidraad voor het effectief navigeren door Europese trends en veranderingen.

subsidie- en inkoopadvies

Deskundige begeleiding bij het succesvol opzetten, aanvragen en uitvoeren van Europese subsidies. Daarnaast ondersteunen wij bij innovatief aanbesteden en inkopen.

2. EUROPE OFFICE MONITOR

In een tijdperk waarin digitalisering en duurzaamheid centraal staan, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Onze monitor biedt maandelijks een gedetailleerd overzicht van de meest recente Europese en Nederlandse wet- en regelgeving in deze domeinen. Bovendien houden we je op de hoogte van de laatste financieringsmogelijkheden en kansen voor Europese samenwerking. Zo zorgen we ervoor dat je organisatie altijd een stap voor blijft.

Waarom is onze monitor belangrijk voor (overheids)organisaties?

compliant zijn is de nieuwe standaard

Anticipeer tijdig op nieuwe wet- en regelgeving en pas je strategie hierop aan zodat je compliant bent en rechtmatig handelt.

financier je ambities in samenwerking met europa

Benut financieringsmogelijkheden optimaal door altijd op de hoogte te zijn van de laatste subsidiemogelijkheden.

SAMEN werken aan het europa van de toekomst

Ontdek nieuwe Europese samenwerkingsverbanden en versterk je netwerk.

Anticipeer op veranderende verwachtingen

Door continu inzicht te hebben in de trends op het gebied van digitalisering en duurzaamheid, kun je tijdig anticiperen op de veranderende eisen en wensen vanuit Europa en de samenleving.

3. TRAINING

De 'Leergang Europe Office' is speciaal ontworpen om professionals te voorzien van gedetailleerde kennis over de Europese en Nederlandse ontwikkelingen in digitalisering en duurzaamheid. Maar we gaan verder dan alleen kennisoverdracht. Door inspiratiereizen en unieke evenementen bieden we een platform waar leren en netwerken hand in hand gaan, en waar je wordt uitgedaagd om het geleerde direct in de praktijk te brengen.

Ons aanbod

leergang europa

Een intensief programma waarin je alles leert over de Europese en Nederlandse richtlijnen, kansen en uitdagingen op het gebied van digitalisering en duurzaamheid.

masterclasses digitalisering

Duik diep in de wereld van digitale transformatie en ontdek de nieuwste trends en technologieën.

duurzaamheid workshops

Verken de kernprincipes van duurzaamheid en hoe deze toe te passen in jouw organisatie.

europese inspiratiereizen

Ga met ons mee op reis naar Europese innovatiehubs en ervaar ter plaatse de nieuwste ontwikkelingen.

4. NETWERKEN

Bij Europe Office geloven we in de kracht van verbinding. Door Nederlandse professionals en organisaties te koppelen aan hun Europese tegenhangers, versterken we de positie van Nederland binnen het Europese landschap. We gaan verder dan alleen netwerken; we creëren samenwerkingsverbanden, ontwikkelen innovatieve concepten en bouwen coalities die aansluiten bij de subsidiemogelijkheden binnen Europa.

Waarom kiezen voor ons netwerkaanbod?

toegang tot experts

Directe verbinding met toonaangevende professionals in zowel Nederland als Europa.

coalitievorming

Wij helpen bij het opzetten van sterke coalities die in aanmerking komen voor Europese subsidies.

kennisdeling

Profiteer van gedeelde expertise en best practices binnen ons uitgebreide netwerk.

public affairs & digital diplomacy

Versterk je invloed en positie in Europa door strategische belangenbehartiging en digitale diplomatie.